Njoftim:

Komuna e Prizrenit dhe Ekoregjioni njofton të gjithë qytetarët e saj se nga data 1 deri me 7 maj 2022 fillon Mbledhja e mbeturinave të vëllimshme.
Sipas këtij aksioni qytetarët duhet t’i hedhin mbeturinat e shtëpisë vetëm ne keto data dhe periudha kohore, dhe në ditën e caktuar të shërbimit,amvisëritë duhet t’i vendosin para shtëpisë së tyre, ndërsa amvisëritë e banimeve kolektive në pikën më të afërt të mbeturinave.
Me Respekt
Burim Shala
Kryeshef Ekzekutiv i
K.R.M ”EKO Regjioni”