Urime viti i ri 2016

URIME VITI 2016Të nderuar qytetarë të Rajonit Prizren, Dragash, Malishevë, Suharekë dhe Rahovec.

Të nderuar punëtor të Kompanisë.

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Ekoregjioni” ju uron Festën e ndrrimit të vitit, e njëkohësisht ju dëshiron shëndet dhe suksese në familjet tuaja , dhashtë Zoti që viti i ardhshëm të ju gjej me më shumë begati dhe realizim të planeve dhe dëshirave të kahmotshme.

Urime!

Menaxhmenti i Ekoregjionit.

Kryeshefi Ekzekutiv.