Rr. Tahir Sinani 20000 Prizren, Kosovë

Kujdes i vazhdueshëm për qytetin e bukur të Prizrenit

Kompania rajonale për mbeturina me traditë pune mbi 45 vjeçare, në ofrimin e shërbimeve të grumbullimit dhe transportimit të mbeturinave komunale, pastrimin e hapësirave publike dhe shumë të tjera.

Shërbimet që ofrojmë

Ekipi ynë është gjithmonë i përkushtuar për të mbrojtur mjedisin

  Grumbullimi dhe transportimi i mbeturinave

  Në rajonin e Prizrenit, Dragashit, Suharekës, Rahovecit dhe Malishevës

  Pastrimi i hapsirave publike

  Parqe, rrugë, sheshe, lapidarë, qendra të qyteteve etj.

  Mirëmbajtja e oazave të gjelbërta

  Ujitja e drunjëve dekorativ në lokacione të ndryshme të qytetit, etj.

  Menaxhimi i varrezave të qytetit

  Pastrimin dhe menaxhimin e varrezave të qytetit nga kompania jonë

  Pastrimi i borës

  Pastrimi i borës nëpër lokacione të ndryshme të qyteteve

Aktualitetet

Publikimet më të reja